След скандалната книга на малкия син на Чарлз III - Резервен,

...
След скандалната книга на малкия син на Чарлз III - Резервен,
Коментари Харесай

Принц Хари скоро няма да има дом на Острова

След скандалната книга на дребния наследник на Чарлз III - Резервен, последваха освен мнения и куп клюки към кралската фамилия, само че несъмнено напрежението в фамилията като че ли се ускори.

Мнозина смятат, че повода за обтегнатите връзки е тъкмо появяването на Меган Маркъл в фамилията, само че пък книгата на дребния брат Хари беше за да покаже какъв брой в действителност компликации е имал той като член на фамилията още преди брака на Хари и Меган Маркъл.

Освен това се счита, че Чарлз III в действителност с изключение на, че е афектиран на сина си, обмисля в имението Фрогмор котидж - резиденция с пет спални, намираща се покрай замъка Уиндзор, да се настани изпадналия в недружелюбност напоследък принц Андрю.

Той е брат на Чарлз, който бе упрекнат в съмнителни контакти с персони като Джефри Епстийн, упрекнат за похищения и принуждение. Доскоро във Фрогмор отсядаха Хари и неговото семейство, по време на все по-редките си идвания в Европа. 

И по този начин като прибавим към това и желанието на Хари, той и фамилията му да получават специфична полицейска защита въпреки да нямат кралски задължения и обстоятелството, че настояването му бе отнесено и до правосъдните управляващи. Отстрани видяно връзките във семейството мъчно биха се нормализирали. А коронацията на Чарлз следва, какво ще се случи бъдещето ще покаже. 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР